Extra korting!
image

 

Boek nu en krijg 5% korting op je reservering! 

Jouw kortingscode: Kasteel

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

A HOLLY JOLLY CHRISTMAS AT VAESHARTELT

Het aftellen is begonnen, de kerstperiode komt eraan! Tijdens deze gezelligste periode van het jaar wordt Vaeshartelt omgetoverd tot een heus kerstsprookje en organiseren wij allerlei entertainment; zowel voor kerst als tijdens kerst. 

Vanaf vrijdag 15-dec 2017 t/m zondag 31 december 2017 is ons overdekt en sfeervol winterterras dagelijks geopend vanaf 12:00 uur. Geniet van een warme chocomelk mét slagroom, glaasje Glühwein of een perfect speciaal bier uit de fles. Proef ook de zoete en hartige lekkernijen van de 'special editon' december menukaart. 

Ook de levende kerststal komt dit jaar naar Vaeshartelt! Van vrijdag 22-dec 2017 t/m dinsdag 26-dec 2017. Maak een winterse wandeling over de Buitenplaats en houd een tussenstop bij de levende dieren met een hoog knuffelgehalte. Van een ezeltje, schaapjes en os tot en met een alpaca én kameel!

Op maandag 25-dec 2017 en dinsdag 26-dec 2017 vindt het hoogtepunt van A Holly Jolly Christmas at Vaeshartelt plaats met een volledig entertainment programma voor het hele gezin! 

A Holly Jolly Christmas at Vaeshartelt:

  • Ga op de foto met de échte kerstman tussen 14:00 - 15:00 uur
  • Maak een ritje in de arrenslee van de kerstman met zijn rendieren tussen 12:00 - 17:00 uur
  • Kijk naar de stoere shows met roofvogels en uilen door Valkenier Dominique om 11:30 uur en 15:30 uur
  • Neem een kijkje bij de levende kerststal met levende dieren
  • Ravotten in de kinderspeelhoek waar de kids kunnen kleuren, kerstfilms kijken en zich zelfs kunnen laten schminken door onze Iris

Toegang is GRATIS en tevens zijn er ook 250 parkeerplaatsen GRATIS beschikbaar. Andere mogelijkheden zijn gebruik maken van het openbaar vervoer of de auto parkeren bij station Maastricht Noord. 

Let op: Op maandag 25-dec en dinsdag 26-dec 2017 geldt er tijdelijk een verkeersverbod in de omliggende straten van Vaeshartelt.