Extra korting!
image

 

Boek nu en krijg 5% korting op je reservering! 

Jouw kortingscode: Kasteel

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

WORK HARD, PLAY HARD

Congressen, vergaderingen, teambuildingsdagen. Buitenplaats Vaeshartelt biedt niet alleen moderne en goed uitgeruste vergaderruimtes aan, maar vooral een omgeving waar mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Even afstand nemen met een lunchwandeling door het park, inspiratie op doen met een kleine kunsttour door het kasteel, bij mooi weer vergaderen in de tuin en als het vriest even de schaatsen onder voor wat winterpret. Wij regelen de warme chocolademelk. 

Klein of groots. Het leven moet gevierd worden.

Een bruiloft, een verjaardag, een communie of een receptie. Binnen of buiten, overdag of ’s avonds, klassiek of modern, groots of met een klein gezelschap. Maar hoe dan ook goed. En vooral anders. In een prachtige omgeving met geliefden en vrienden feesten, dansen en heerlijk eten. Bijvoorbeeld onder de kweeperenbomen in onze Geheime Tuin of in een van de prachtige zalen van ons koninklijk Paleisje. 

Voor onze tarieven verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee en maken voor u een aanbod op maat dat tegemoet komt aan uw verwachtingen en uw budget.