Cheers! De 4 beste spots voor een drankje in Maastricht

Zin om een drankje te drinken in Maastricht? Goede keuze! Hieronder delen we 4x échte hotspots in het stadscentrum waar jij je wel een avond kunt vermaken met een cocktail in je hand. Wil je er liever een dagtrip van maken? Bekijk dan ook onze shop tips.

Noon

Deze gloednieuwe hotspot aan de Maas is de ultieme plek om neer te strijken en te genieten van het prachtige Maastricht. Met een uitgebreide cocktailkaart en een heleboel Gin & Tonics op het menu kun je hier geheid de avond succesvol afsluiten.

Locatie: Griend 6-7

Café Zondag

In Wyck ligt dit speciale caféetje, waar je o.a. kunt genieten van heel veel verschillende (speciaal)bieren, bijzondere limo’s of een lekker glas wijn. Het leuke aan Café Zondag is dat de gezelligheid zich op warme dagen vaak ook uitbreid naar de stoep. Zo krijg je écht het vakantiegevoel.

Locatie: Wycker Brugstraat 42

Mr. Smith

Mr Smith is echt een hidden gem in de stad. Je moet het maar weten! Deze “speakeasy”, gevestigd in een kelder in Wyck, is tegelijk exclusief en uitnodigend. De barman streeft ernaar om voor elke gast heerlijke, zorgvuldig gemaakte cocktails te serveren. De creaties zijn bedoeld om je zintuigen te prikkelen en te verrassen en een sfeer van comfort en gemak te creëren.

Locatie: Rechtstraat 55

Rumors

Rumors is een stijlvolle bar en kitchen gevestigd in de gezellige Koestraat waarbij je even rustig kan bijkomen, uitgaan of lekker eten. Ook hier vind je een fijne uitgebreide drankenkaart waar altijd wel iets tussen staat.

Locatie: Koestraat 13

Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie