ARRANGEMENT
EXPLORE THE CITY

Vaeshartelt, met z’n eeuwenoude bomenlanen, vijvers en grazende schapen, ligt aan de rand van Maastricht. Binnen vijf autominuten ben je in het centrum. Heerlijke terrasjes & restaurantjes, mooie winkels (elke zondag koopzondag!), historie, cultuur en gezelligheid. Maastricht is dé stad van het genieten. Ontdek het zelf met ons Explore the City-arrangement., cultuur en gezelligheid.


ARRANGEMENT
STAY & DINE

Genieten op z’n Maastrichts. Dat is leven als een Bourgondiër. Een levensstijl die draait om genieten met als belangrijkste, je raadt het al: lekker eten en drinken. Ons arrangement Stay & Dine heeft het allemaal. Van uitgebreid diner tot heerlijk ontbijt. Je komt niks tekort.


ARRANGEMENT
STAY & BIKE

Ga je er liever op uit met de fiets? Dan zit je goed bij Vaeshartelt. Talloze fietsroutes voeren je door het mooie Limburgse heuvelland. ‘Pak’ die heuvels op je racefiets of fiets relaxed van terrasje naar terrasje. De mooiste routes en een lekker lunchpakket krijg je van ons mee. Je zult versteld staan wie sjoeën ós Limburg is.


ARRANGEMENT
WELLNESS

Geniet van een nachtje (of weekend)  weg bij Vaeshartelt. Een ontmoetingsplaats waar zowel ruimte is voor rust als beleving. Een bezoek aan de bruisende stad Maastricht of een relaxte dag in het Heuvelland? Het kan allemaal met het wellness arrangement inclusief twee entreetickets voor Thermae 2000.


ARRANGEMENT
MIDWEEKEND MAASTRICHT

Van zondag tot en met donderdag voelt alles net een beetje anders in Maastricht. Meer rust en ruimte, maar toch hip & happening. Ontdek de stad met ons arrangement Midweekend Maastricht.