CHRISTMAS 2020

We hebben het allemaal al duizend keer gezegd en gehoord, maar dat maakt het niet minder waar: 2020 is een vreemd jaar. Geen feestjes, geen bijeenkomsten, niet lekker uiteten… en dus ook een andere Kerst dan normaal. Dat geldt ook bij Vaeshartelt.

Dit jaar organiseren wij geen speciale evenementen tijdens de Kerstdagen, omdat ook wij de verantwoordelijkheid voelen om veilig het jaar te eindigen om zo in 2021 weer samen te kunnen zijn. Dat betekent echter niet dat er dit jaar geen lampjes in de bomen hangen en dat we tijdens de Kerst stoppen met de take away vanuit het park.

Kom dus lekker een stuk door het park wandelen, de alpacas (die nu warm in de stal staan) en geitjes bewonderen. Op gepaste afstand, uiteraard!

Voor hotelgasten is er tijdens de Kerst en tijdens Oud en Nieuw een speciaal 5-gangendiner in de stijl van The Ballroom. De menu’s zijn hiernaast te bekijken. Wil je ook komen overnachten en dineren tijdens de Kerst? Wees er dan snel bij en boek een hotelkamer via de website of door onderstaand mailadres of telefoonnummer te contacten!

Mochten er nog vragen zijn, stuur ons dan een mail of neem telefonisch contact op: 043 3690200.en gezelligheid.

open