CHRISTMAS TIME AT VAESHARTELT

Het aftellen kan beginnen, de feestdagen komen er weer aan! Tijdens deze gezelligste periode van het jaar wordt Vaeshartelt omgetoverd tot een heus kerstsprookje en is er van alles te doen voor, tijdens én na de Kerst.

Vanaf vrijdag 13 december tot en met zondag 12 januari ons knusse, overdekte winterterras weer elke dag vanaf 12:00 uur geopend voor bezoek. Geniet van een warme chocomel met slagroom, een glaasje Glühwein of een heerlijk winters speciaal biertje. Je kunt natuurlijk ook lunch, zoetigheid of bittergarnituur voor bij de borrel van onze menukaart bestellen.

Daarnaast worden er op 25 en 26 december van 12:00 uur tot 17:00 uur verschillende activiteiten en entertainment voor het hele gezin georganiseerd. Zo is er o.a. een roofvogels en uilen demonstratie, zal de levende Kerststal met een ezeltje, os, alpaca, kameel en meer weer op staan en kan jong en oud tussen 14:00 en 16:00 uur op de foto met de Kerstman. Verder zijn er voor iedereen met winterse trek verse wafels verkrijgbaar bij de wafelkraam. Genoeg te beleven dus!

Tijdens de feestdagen kan er ook genoten worden van heerlijk eten en drinken in een sfeervolle setting. Wij bieden de volgende arrangementen aan:

Toegang is GRATIS en tevens zijn er ook 250 parkeerplaatsen GRATIS beschikbaar. Andere mogelijkheden zijn gebruik maken van het openbaar vervoer of de auto parkeren bij station Maastricht Noord.

Let op: Op dinsdag 25 december 2019 en woensdag 26 december 2019 geldt er tijdelijk een parkeerverbod in de omliggende straten van Vaeshartelt.

Voor meer informatie of om te reserveren, stuur ons een mail of neem telefonisch contact op 043 3690200.en gezelligheid.