Feesten

Hoge bomen, pittoresk plaatje, imposant monumentaal gebouw met karakteristieke kenmerken, liggend aan een grote romantische vijver. Deze locatie heeft alle elementen om veel verschillende evenementen en partijen te voorzien van een geweldige ambiance die al uit zichzelf aanwezig is. Het toevoegen van faciliteiten als aankleding, heerlijk eten en drinken en perfecte service maken dat het plaatje compleet is. Misschien zelfs sprookjesachtig. Stel je voor; chique gedekte tafels, een muziekje op de achtergrond, het geheel aangekleed met mooie versiering of bloemen, fakkels rondom de vijver en prachtige verlichting. Een dag om nooit te vergeten.

Je kunt het zo groot of klein maken als je zelf wenst. We kunnen op maat werken en zo ervoor zorgen dat ieders wensen vervuld worden. Daarbij komt dat de Villa exclusief gehuurd wordt hetgeen de beleving voor jouw gezelschap net dat beetje extra geeft.

Delbrock beschikt over een 3 historische zalen & een ontvangstruimte met serre en een kleedkamer die flexibel inzetbaar zijn. Verder beschikt de villa over een capaciteit voor 100 gasten voor een zittend diner en meer dan 200 gasten voor een staande bijeenkomst.

Rondom de Villa vinden jullie een prachtig park van 5,6 hectare. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid onderdelen van jullie dag buiten te organiseren. De Villa beschikt niet over hotelkamers, hiervoor kunnen jullie wel terecht bij Buitenplaats Vaeshartelt.

Een eventuele DJ of (live)muziek regelen jullie zelf om jullie evenement zo persoonlijk en compleet mogelijk te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie