Huwelijk

Het moment is daar. Jouw dag is daar. Jullie dag is daar. De dag waar jullie lang op hebben gewacht en wat voor eeuwig herinnerd zal worden. Je bruidskleding mag aan, nog een laatste blik in de spiegel, kriebels in je buik, die eerste blik… Ja, ik wil.

Trouwen in onze Villa staat voor een onvergetelijke dag waarin wij er alles aan doen om het voor jullie als bruidspaar en jullie gasten tot in de finesses te laten slagen!

De Villa is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Delbrock beschikt over 3 historische zalen, een ontvangstruimte met serre en een kleedkamer voor bruid of bruidegom. De Villa is geschikt voor een gezelschap van 100 daggasten en 250 avondgasten.

Rondom de Villa vinden jullie een prachtig park van 5,6 hectare. Hier is het mogelijk jullie huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden, receptie te houden of zelfs te dineren. De Villa beschikt niet over hotelkamers, hiervoor kunnen jullie wel terecht bij Buitenplaats Vaeshartelt.

Delbrock wordt een officiële trouwlocatie. Jullie dienen zelf bij de Gemeente Maastricht het huwelijk en een BABS aan te vragen. Na een intakegesprek ontvangen jullie een op maat gemaakte offerte. In de aanloop naar jullie huwelijk plannen we een draaiboekgesprek en is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het proefdiner waar jullie het gekozen diner en onze wijnen mogen komen proeven.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel met onze salesafdeling via 
+31 (0)43 3690206

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

?