Deze evenementen bij Vaeshartelt wil je niet missen!

Op zoek naar leuke activiteiten voor de zomer? Bij Vaeshartelt vinden deze zomer verschillende evenementen plaats waar jij je kunt vermaken.

Live muziek op ons zonovergoten terras

Tijdens de zomermaanden avonden zijn er bij Vaeshartelt verschillende avonden livemuziek. Je hoeft hiervoor alleen maar een plekje te vinden op het terras of in het park. Entree is dus gratis! Bestel een hapje en een drankje en geniet van livemuziek van verschillende genres; van DJ’s tot country- en jazzbandjes.

Optredens die op de planning staan:

  • 25 juni: Vocal Group Get Real
  • 7 juli: Kenny Chulzz B2B MAU
  • 16 juli: Happy and the 2 tones
  • 11 augustus: NINA the band
  • 17 augustus: CC Blue (Vaeshartelt) – aanvang 20:00 uur
  • 18 augustus: CC Blue (Vaeshartelt) – aanvang 20:00 uur

Houd voor meer informatie over bovenstaande datums onze Instagram in de gaten.

Let op: de avonden gaan niet door met slecht weer.

28 mei - Belfest

BELfest is hét biologische en ecologische festival van het jaar in Zuid-Limburg. Op dit festival vind je muziek, verschillende workshops en activiteiten en verschillende stands van locale duurzame en ecologische bedrijven. Benieuwd naar welke locale bedrijven er op dit evenement te vinden zijn?

Meer info

Bel fest instagram

1 juli - It’s a Mans Day

“Were boys can be men and men can be boys”

Op zaterdag 1 juli opent Vaeshartelt in Maastricht haar deuren voor de eerste editie van het lifestyle experience festival It’s a Man’s day, bij Buitenplaats Vaeshartelt. Alles wat het leven van een man verrijkt komt samen op ons festivalterrein. Een oester & champagne bar, whisky lounge, biergarten, lifestyle & experience room en een verrassende DJ line up met live entertainment. Maar wat is een man zonder vrouw? Dames zijn van harte uitgenodigd!

  • Alleen toegang voor 21+
  • Openingstijden 14.00 – 00.00 uur.

Meer informatie en tickets

www.itsamansday.nl

25 juni - Picknick Buitengoed

Picknicken in een mooie en natuurlijke omgeving? Op zondag 25 juni heeft NaarBuitengoed een picknick op verschillende landgoederen rondom Maastricht georganiseerd. Bestel een goed gevulde Picknick Box vol met locale producten en kom picknicken bij Buitenplaats Vaeshartelt, Delbrock, Grande Suisse of Kasteel Bethlehem.

Picknix Box al bestellen of opzoek naar meer informatie?

www.naarbuitengoed.nl
Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

Vaeshartelt cadeaubon!
Verras iemand met een voucher van Vaeshartelt!
?