Over ons

The team at Buitenplaats Vaeshartelt Maastricht puts big smiles on the guests’ faces day in, day out. It is what we enjoy and what we are good at. Hospitality is in our genes. We are proud of what we can achieve together. This is clear all over the country estate. Whether it is the security guard, the barman, the receptionist or the chambermaid, we love what we do.

Would you like to find out more? Take a look at our mission statement.

Het team

Gastheer Rob

“De dynamiek op de werkvloer en het contact met de gasten vind ik het leukst. Hospitality is voor mij ‘when you feel home in my presence’. Bij Vaeshartelt krijg ik de vrijheid om initiatief te tonen en ideeën uit te werken. Dat is fijn. Een kick krijg ik van grote evenementen die we als team tot een goed einde brengen en waarover klanten heel tevreden zijn. Dat zijn mooie herinneringen. Een speciale plek bij Vaeshartelt? Het eindeloze uitzicht over het park vanaf het balkon van de Spiegelzaal. Het pand is schitterend, maar de omgeving ook. Elk seizoen heeft z’n charmes; de lente wanneer alles begint te bloeien of het winterseizoen wanneer de Buitenplaats lijkt op een winterwonderland.”

Sales supervisor Yvonne

Yvonne vind je bij receptie van Vaeshartelt waar zij gasten ontvangt, in- en uitcheckt en reserveringen aanneemt. “Ik vind het belangrijk dat een gast zich welkom en thuis voelt in ons hotel. Hoe ik dat doe? Door de gast veel aandacht te geven, waar ik zelf dan ook weer van geniet.” Naast haar frontoffice-taken is Yvonne ook achter de schermen van het hotel werkzaam, met facturatie en aansturing van de afdelingen frontoffice en housekeeping. Tussen het harde werken door geniet ze van de prachtige omgeving van Vaeshartelt en de lunches in het park: “Als ik hier lekker in het zonnetje van mijn lunch geniet, ben ik trots op mijn werkplek.”