Eten & drinken

Lekker eten en drinken kan bij Vaeshartelt de hele dag door! Ontbijt tot lunch en van diner to borrel: we hebben iets lekkers voor iedereen op onze menukaarten staan. Bekijk hieronder de menu’s van al onze restaurants, waaronder de klassieke Bistro, de vegetarische Greenhouse en de hippe Bar.

The bar

A CLASSIC BUSTLING BAR

Het is altijd een goed moment om te borrelen, toch? Strijk met een cocktail in je hand neer in een klassieke omgeving. Kijk toe terwijl de barman met getrainde handen jouw Vaeshartelt Gin & Tonic klaarmaakt en laat je verleiden tot een schaal bitterballen. En of je nou voor een koffie gaat of een cocktail, de sfeer liegt er niet om.

Openingstijden

Bar geopend: dagelijks 16:00 – 23:30 uur
Cocktailkaart: dinsdag t/m zaterdag 16.00 – 23.30 uur
Keuken geopend tot 21.00 uur

The Greenhouse

PIECE OF PIE, CUP OF COFFEE AND A GREEN VIEW

Een energy boost voor zowel je lichaam als je zintuigen, dat is The Greenhouse. Lokale, vegetarische en frisse gerechten in een groene en inspirerende omgeving. Kom je voor een kopje koffie met vrienden, een brainstormsessie met collega’s of een gezelschapsspelletje met je oppaskinderen. The Greenhouse biedt ruimte en gerechten voor iedereen.

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 7.00 – 22.00 uur
Keuken geopend tot 21.00 uur

The Bistro

TASTY CUISINE IN A CLASSIC ATMOSPHERE

In de ambiance en informele sfeer van een Franse bistro genieten van zowel klassieke als vernieuwende gerechten. Een uitgebreide lunch, verse Limburgse vlaai of een intiem diner. Alles is mogelijk in The Bistro, voor zowel eten als drinken. Loop eens binnen voor een kopje Blanche Dael koffie en ontmoet onze gastvrije medewerkers, verrassende gerechten en de prachtige historie van de klassieke zalen.

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 8.00 – 22.00 uur

  • Keuken geopend voor ontbijt: 8.00- 12.00 uur
  • Keuken geopend voor lunch en diner: 12.00-21.00 uur

The Terrace

SERVING YOU FOOD, DRINKS AND STUNNING VIEWS

Wat is er lekkerder dan op het terras zitten met een biertje, cola of water in de hand en een sandwich voor je neus, terwijl de zon schijnt? Juist: niet veel. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van de omgeving. Oh, en ook voor de schaduwliefhebbers hebben wij uiteraard genoeg plek onder onze prachtig grote parasols!

Openingstijden

Elke dag van 8.30 – 22.00 uur
Keuken geopend tot 21.00 uur

The Hangout

The Hangout is onze speciale take away plek in het park. Vanuit de gezellige take away wagens kun je verschillende warme en/of koude dranken en kleine snacks bestellen. Heb je dus voor of na je wandeling in ons park zin in iets lekkers? Kom vooral een kijkje nemen. Daarnaast kun je heerlijk relaxen in de zitzakken of een bordspel spelen onder de tent.

Openingstijden

The Hangout gaat binnenkort open! Hou de website in de gaten voor meer informatie.

The Ballroom

DISCOVER DELIGHTS UNDER A LUMINOUS SKY.

Geniet in deze unieke omgeving van een lekker, uitgebreid ontbijtbuffet als hotelgast of kies ervoor om hier een knallend (bedrijfs)feest te organiseren! The Ballroom is een sfeervolle, multifunctionele ruimte met oneindig veel mogelijkheden.

Openingstijden

The Ballroom is beschikbaar op reservering. Interesse? Neem dan contact op met onze Sales-afdeling.

Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

Vaeshartelt cadeaubon!
Verras iemand met een voucher van Vaeshartelt!
?