VAESHARTELT AUTORALLY

Tijdens Corona zoeken we met zijn allen hard naar hoe we binnen de opgelegde beperkingen toch leuke dingen kunnen organiseren. Dit is er één van! Sinds kort hebben we, in samenwerking met rallyevenementen.com, een prachtige rallyroute vanuit Vaeshartelt opgezet.

INHOUD ARRANGEMENT

Bij het arrangement ontvang je natuurlijk het routeboek. Daarbij krijg je een lunchpakket voor 2 mee voor onderweg en krijg je bij terugkomst een kop koffie/thee en een brownie. Het lunchpakket bestaat o.a. uit een smoothie, vegetarische wrap, stukje handfruit, luxe salade een een stukje huisgemaakt gebak.

HET ROUTEBOEK

In het routeboek vind je de navigatietocht, spelregels, opdrachten en een scorekaart. De Rally dient door equipes van (minimaal) 2 personen gereden te worden (chauffeur en navigator). Het doel is om op een zo ontspannen mogelijke manier te genieten van de prachtige omgeving, maar tevens te strijden voor de prijs! Het is géén tijdrit, dus het maakt niet uit hoe lang je erover doet.

Verder bevat het routeboek de vier volgende trajecten: bol-pijl, fotoroute, bol-pijl en ingetekende lijn. De route is ongeveer 100km en duurt in totaal ongeveer 3 uur (zonder pauzes).

DE PRIJS

Aan deze rally is ook een mooie prijs gekoppeld! Bij terugkomst kun je, als je wilt meedoen aan de prijsvraag, jouw scorekaart bij ons inleveren. Dit kan tot het einde van augustus 2021. Kort daarna kondigen wij de winnaar van een diner voor 2 in ons fine dining restaurant The Ballroom aan!

open