A HOLLY JOLLY CHRISTMAS AT VAESHARTELT

Het aftellen kan beginnen, de kerstperiode komt eraan. Tijdens deze gezelligste periode van het jaar wordt Buitenplaats Vaeshartelt omgetoverd tot een heus kerstsprookje en worden er verschillende activiteiten en entertainment voor het hele gezin georganiseerd.

Sfeervol winterterras

Bezoek vanaf 15 december 2018 tot en met 31 december 2018 dagelijks ons overdekt en sfeervol winterterras van 12:00 tot 17:00 uur. Geniet van een warme chocolademelk met slagroom, een glaasje glühwein of een Sylvester speciaal biertje. Proef ook de winterse gerechten zowel op het winterterras als in onze brasserie.

Levende kerststal 

Ook de levende kerststal is dit jaar opnieuw te bewonderen bij Vaeshartelt. Van 22 december tot en met 31 december 2018. Maak een heerlijke wandeling door het park en neem een kijkje bij de stal met levende dieren, hoog knuffelgehalte! Van een ezeltje, schaapjes en een os tot en met een alpaca en zelfs een kameel.

Rondleiding kunsthistoricus

Op zondag 23 december 2018 geeft kunsthistoricus Jac van den Boogard een rondleiding in en rondom Vaeshartelt. Ontvangst met een glaasje glühwein op het winterterras. Om 15:00 uur start de rondleiding. Altijd al nieuwsgierig geweest naar alle ins & outs over onze historie? Meld je dan zeker (gratis) aan. Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op 043 3690200.

Verse Luikse wafels van de ‘Iesbeaker’

Bezoek ons op 23, 25, 26 en 30 december 2018 en proef de heerlijke verse Luikse wafels van de ‘Iesbeaker’. Ze staan met hun foodtruck op onze buitenplaats en verkopen wafels met verschillende toppings waaronder warme kersen, Nutella, kaneel- of poedersuiker. Dat wordt smullen!

A Holly Jolly Christmas

Het hoogtepunt van A Holly Jolly Christmas at Vaeshartelt vindt plaats op 25 en 26 december 2018. Een programma met verschillende activiteiten en entertainment voor het hele gezin (beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur).

  • Samen met de kerstman op de foto (beide dagen van 14:00 tot 16:00 uur)
  • Maak een magisch ritje met de arrenslee door het park
  • Heerlijke verse Luikse wafels van de ‘Iesbeaker’ met verschillende toppings
  • Stoere roofvogels en uilen shows door Valkerij Dominique (beide dagen om 12:00 uur en 15:30 uur)
  • Ravotten in speelhoek met kleurplaten, kerstfilms of laat je zelfs schminken
  • Genieten van een warme chocolademelk met slagroom, glaasje glühwein of een Sylvester speciaal biertje op ons winterterras
  • Proef ook de stevige erwtensoep met rookworst, stokbroodje warme beenham of brie met honing en walnoten, poffertjes met poedersuiker of bittergarnituur voor bij de borrel
  • Neem natuurlijk ook een kijkje bij de levende kerststal! En ga op de foto met Jozef, Maria en ‘kinneke Jezus’ (beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur)

Beide dagen is de toegang tot A Holly Jolly Christmas at Vaeshartelt vrij en zijn er 250 parkeerplaatsen (gratis) beschikbaar.

Andere mogelijkheden zijn gebruik maken van het openbaar vervoer of de auto parkeren bij station Maastricht Noord. Ter info: tijdens A Holly Jolly at Vaeshartelt geldt er een tijdelijk parkeerverbod in de omliggende straten van Vaeshartelt.

Wist je dat wij ook dit jaar de succesvolle kerstbrunch organiseren? Je kunt bij ons ook genieten van een heerlijk kerstdiner of vier samen met familie en vrienden een rustige maar zeker gezellige oudejaarsavond bij Vaeshartelt.

Nog op zoek naar een unieke locatie en beleving om samen met collega’s het jaar af te sluiten? We denken graag met je mee bij het organiseren van je kerstborrel.