Vaeshartelt en Delbrock zetten alle moeders in het zonnetje met een high tea!

Zondag 12 mei is het weer moederdag, het ultieme moment om jouw moeder te verwennen met iets leuks én lekkers. Jullie worden ontvangen met een lekker glaasje bubbels om daarna samen te genieten. Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot onze moederdag arrangementen, lees dus snel verder!

Moederdag bij Vaeshartelt

Bij Vaeshartelt serveren wij een lekkere high tea in onze Ballroom. Is het goed weer? Dan nodigen wij jullie graag uit in onze Geheime Tuin! Het menu? Een ruime keuze aan zoete en hartige versnaperingen, voor ieder wat wils. De inloop start tussen 12.30 uur en 13.30 uur. We serveren de high tea voor € 26,50 voor volwassenen, €13,25 voor kinderen tussen de 3 t/m 11 jaar en gratis voor alle kinderen onder de 3 jaar.

Bekijk hiernaast het menu in de reserveringsmodule!

Moederdag bij Delbrock

Hebben jullie Delbrock al ontdekt? Anders is dit nu jullie kans! Ook bij Delbrock, op een steenworp afstand van Vaeshartelt, zetten wij ook alle moeders in het zonnetje. In een van onze stijlvolle zalen wordt een 3-gangen high tea georganiseerd. Bij goed weer zullen wij deze high tea serveren bij de naastgelegen vijver. De kosten voor dit menu bedragen €36,50 voor volwassenen, €18,75 voor kinderen tussen de 3 t/m 11 jaar en gratis voor alle kinderen onder de 3 jaar.

Bekijk hiernaast het menu in de reserveringsmodule!

Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

?