Vier Pasen bij Vaeshartelt!

Ook dit jaar zorgt Vaeshartelt weer voor een feestje met Pasen. Er is de keuze tussen een uitgebreid Paas menu bestaande uit 3 gangen of een heerlijk Paas brunch buffet. Voor ieder wat wils! Op deze pagina vind je alle informatie over de paasdagen bij Vaeshartelt, dus scrol snel verder.

30 en 31 maart en 1 april - Paas menu

In the Bistro en op The terrace serveren wij op 30 en 31 maart en 1 april een Paas menu. Dit menu bestaat uit 3 gangen voor €44,50. Je bent van harte welkom vanaf 12:00 en we serveren dit menu zowel tijdens de lunch als tijdens het diner.

31 maart en 1 april - paasbrunch bij Vaeshartelt

In The Ballroom en in de Geheime tuin kun je met de hele familie genieten van een uitgebreid paas buffet en live cooking.

31 maart en 1 april - Paasbrunch bij Delbrock

In de Villa kun je met de hele familie genieten van een uitgebreid Paasbuffet op een unieke vernieuwde locatie. Ben jij benieuwd hoe het is geworden?
Reserveren? Stuur een mail naar info@vaeshartelt.nl.

31 maart en 1 april - Paasactiviteiten voor de kinderen

Bij Speeltuin Kanjel zal vroeg in de middag een Paashaas rondlopen en kunnen kinderen geheel in stijl eieren schilderen aan de verftafel. Daarnaast maak je kans op een mooie prijs wanneer jij het gouden ei vindt!

Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

?