MEET VÄÖSKE: ONZE HUISKATER

Door redactie | 29 november 2018

Lieve Väöske! Hij kwam 3 jaar geleden als magere kater bij ons binnenwandelen. Uitgeput na waarschijnlijk een lange (zwerf)tocht door ons park. Een warm welkom met een schoteltje kattenmelk en brokjes zorgde ervoor dat hij zich meteen thuis voelde. Sindsdien is Väöske onze meest trouwe gast én collega.

Aaien mag!
Zoals een echte huiskater betaamt is Väöske lekker eigenwijs. Je hoeft zeker niet van hem te schrikken en aaien mag, mits ie daarvoor in de stemming is…
Väös kan ook heel lief zijn en deelt graag kopjes uit.

Gastvrije huiskater
Hij is het voorbeeld van een gastvrije huiskater en begroet onze hotelgasten zodra ze het binnenhof op wandelen. Ook komt hij maar al te graag even kennismaken tijdens het inchecken!

Mousekeeping
Lanterfanten, eten –heel veel eten- en vragen om aandacht zijn Väöske’s kwaliteiten. En wanneer je hem niet genoeg aandacht geeft, ploft ie het liefst languit op je toetsenbord neer… Maar hey, luieren doet Väös niet de hele dag! Voor kost en inwoning werkt hij bij de ‘mousekeeping’, want deze indringers houden wij graag op afstand.

Vertel het ons
Inmiddels zijn wij enorm gehecht aan lieve Väöske en zouden wij niet meer zonder hem willen. Ben jij allergisch of niet zo’n fan van onze huiskater? Vertel het ons, we brengen hem graag naar zijn mandje op kantoor.