Korte escape naar Vaeshartelt

Zo. De feestdagen zitten er (helaas) weer op. Tijd om heerlijk tot rust te komen en te ontprikkelen. Want laten we eerlijk zijn: die feestdagen zijn hartstikke leuk, maar kunnen ook vermoeiend zijn. Daar heeft Vaeshartelt het perfecte medicijn voor! Trek je even terug uit je eigen omgeving en kom een nachtje naar Zuid-Limburg. In de maanden januari en februari hebben we namelijk een fijn arrangement voor iedereen die er even tussenuit wil.

Aankomstdag

Daar ben je dan, welkom bij Vaeshartelt. Misschien heb je al de hele dag rondgeslenterd door Maastricht of heb je nog een halve werkdag achter de rug. Nu is het tijd om lekker af te schakelen. Strijk neer in ons restaurant en geniet van een
heerlijk hoofdgerecht van onze menukaart. Een voorgerecht of dessert kun je ook bestellen, maar valt buiten het arrangement. Je kunt je arrangement zo compleet maken als je zelf wilt! Breid het arrangement bijvoorbeeld uit met een voorgerecht of dessert. Buik vol? Aan de bar is vast nog een plek vrij om samen te borrelen. Hier geniet je van een fris (speciaal) biertje, een goed glas wijn of een verrassende cocktail.

De volgende dag…

Je hoeft pas om 13.00 uur uit te checken. Wat een luxe! Je hebt dus alle tijd van de wereld om rustig je dag te starten. Misschien ben je een vroege vogel en ga je genieten van een koude winterwandeling over het landgoed van Vaeshartelt. Of wil je juist lekker lang in bed liggen. Of sta je als eerste klaar voor ons lekkere ontbijtbuffet. Doe wat je wilt, het is jouw feestje! Na het ontbijt is het tijd om je spullen te pakken en uit te checken. Maar je gaat niet meteen huiswaarts. Nee, we plakken er nog een uitje achteraan.

Ervaar de Mergellandroute

Dat Zuid-Limburg prachtig is, dat hoeven we je niet te vertellen. Want je gaat het zelf zien als je de Mergellandroute volgt. Deze route is inbegrepen in het arrangement en leidt je over heuvels, langs kastelen, boerderijen en de meest pittoreske dorpjes van Zuid-Limburg. In één autorit ontdek je heel wat nieuwe plekken met plaatsnamen waar je nog niet eerder van gehoord had. Kortom: meer dan 100 kilometer aan avontuur! Vergeet niet om zo nu en dan uit te stappen. Laat je telefoon of camera zeker niet in de auto liggen, want er valt heel veel moois te fotograferen onderweg. Een perfecte afsluiter van een heerlijke escape naar Zuid-Limburg.

Dat wil ik wel!

En, zie jij je zelf al genieten bij Vaeshartelt? Boek dit arrangement vandaag nog! Let op: dit arrangement is alleen geldig voor een aankomstdag in januari of februari. De prijzen voor een boeking door de week en in het weekend variëren. Het arrangement bevat alleen een hoofdgerecht.

Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

?