Lentekriebels & paaspret bij Vaeshartelt en Delbrock

De lente is in het land! De zon schijnt, de vogels fluiten en de bloesem kleurt de bomen. Kom samen met je familie en vrienden de gezellige paassfeer bij Vaeshartelt en Delbrock beleven. We nodigen je van harte uit om met ons te genieten van de lente en Pasen met een heerlijk paasaanbod.

Paasbrunch met live cooking bij Vaeshartelt

Op Eerste en Tweede Paasdag geniet je bij Vaeshartelt van een uitgebreide paasbrunch met live cooking! We verwelkomen je in ons sfeervolle restaurant waar je kunt smullen van een overvloed aan paaslekkernijen. 

De paasbrunch bij Vaeshartelt is inclusief koffie en een glaasje cava bij ontvangst. De kosten bedragen €32,50 per persoon. Kinderen tot 3 jaar eten gratis en voor kinderen van 4 tot 12 jaar is de prijs €16,25.

Het 3-gangen paasmenu van Vaeshartelt

Liever à la carte dineren? Op 30, 31 maart en 1 april kan je in de Bistro of op het terras van Vaeshartelt genieten van een heerlijk 3-gangen Paasmenu. Ervaar de smaakvolle gerechten met seizoensgebonden producten, gecombineerd met een feestelijk glas cava. Het paasmenu is inclusief koffie en friandises en kost €44,50 per persoon.

Paasbrunch bij Delbrock

Ook bij Delbrock kan je op Eerste en Tweede Paasdag terecht voor een gezellige paasbrunch. Wees een van de eerste die onze vernieuwde locatie mag ervaren! Schuif aan in de sfeervolle villa en geniet van een uitgebreid buffet met diverse paasgerechten. 

Na de brunch nog genieten van het mooie weer? Bezoek de speeltuin naast de villa! Voor de kleine creatievelingen onder ons is er een speciale kindertafel waar ze eieren kunnen schilderen. En wie weet… misschien komt zelfs de Paashaas op bezoek.

De paasbrunch bij Delbrock is inclusief koffie en een glaasje cava bij ontvangst. De kosten bedragen €32,50 per persoon. Kinderen tot 3 jaar eten gratis en voor kinderen van 4 tot 12 jaar is de prijs €16,25.

Reserveer nu voor Pasen!

Wees er snel bij en reserveer nu je paasbrunch of -diner via onze website of via de mail. Reserveren bij Vaeshartelt kan via info@vaeshartelt.nl en voor Delbrock kan via info@villakanjel.nl

Tip

Vergeet niet om je paasoutfit uit de kast te halen en maak er een feestelijke dag van! 

Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

?