Niet ‘zomaar’ vergaderen? Dan zit je goed bij Buitenplaats Vaeshartelt!

Bij Buitenplaats Vaeshartelt vergader je pas écht uniek. We vertellen je graag over de 15 vergaderruimten voor 1 tot 180 personen en de moderne faciliteiten die we hebben. En de mogelijkheid om de vergadering te combineren met een overnachting in ons prachtige hotel of een heerlijk diner. Maar, er is meer!

De lekkerste kop koffie

Bij Vaeshartelt houden we van lokale producten. Niet gek dus, dat ook onze koffie van Maastrichtse ‘bodem’ komt! Blanche Dael koffie wordt gebrand in het stadscentrum en is wat ons betreft de allerlekkerste. Voor het gezamenlijk starten van je dag tot de cafeïnekick die je nodig hebt om de vergadering weer tot leven te brengen. Uiteraard hebben we ook de heerlijke thee van Blanche Dael in huis. Oh, en laten we het verrukkelijke koekje bij de koffie niet vergeten. It’s all in the details!

Geen liefhebber van koffie? No worries! In het op maat gemaakte vergaderpakket zitten ook koude, verfrissende drankjes.

Even de benen strekken

Niks is lekkerder dan het halen van een frisse neus. Is het tijd voor pauze? Maak dan, nadat je hebt genoten van het inbegrepen lunchbuffet, een rondje over ons landgoed. Maak een ommetje en ontdek de flora en fauna in ons prachtige park. Wie weet spot je onze huiskat Väöske wel ergens! Vol nieuwe energie keer je terug naar de vergaderruimte en ben je klaar voor het volgende deel van de vergadering.

Klaar met vergaderen?

Na een vergadering is het ook fijn om een informeel praatje met je collega’s of relaties te maken. Strijk na de vergadering met z’n allen neer in the Bar voor een cocktail, ons eigen Väöske speciaalbier of nog een kop koffie. Staat de volgende dag nog een vergadermoment bij Vaeshartelt op de planning? Boek dan een comfortabele hotelkamer. Zo begin je uitgerust en energiek je nieuwe dag.

Ontdek Maastricht

We liggen zo heerlijk in de natuur, je zou bijna niet zeggen dat het stadscentrum van Maastricht op een steenworp afstand van Buitenplaats Vaeshartelt ligt. Stap na de vergadering op de fiets of ga te voet naar het knusse en historische stadscentrum en geniet van alles wat de Limburgse hoofdstad te bieden heeft. Wat dacht je van een lekkere borrel bij een van deze vier hotspots?

Kunnen wij je helpen?

Benieuwd naar alle vergadermogelijkheden bij Buitenplaats Vaeshartelt? Blader eens door onze brochure voor vergaderen. Of geef een belletje naar ons sales-team. We denken graag met je mee!

Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

?