Extra korting!
image

Op de officiële website van Buitenplaats Vaeshartelt boekt u altijd de beste prijzen!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Adres

Weert 9
6222 PG Maastricht
043 3690200 

Per auto

Let op: check uw route voor vertrek middels de ANWB routeplanner of Google Maps. Dit gezien de dagelijks wijzigende wegwerkzaamheden in Maastricht en omgeving. 

  • Vanuit Maastricht: Meerssenerweg volgen, na enkele kilometers de afslag Weert (linksaf) en tweemaal het spoor oversteken om vervolgens rechtdoor de laan op te rijden.
  • Vanuit Heerlen: Autoweg A-79 Heerlen-Maastricht, neem de afrit Rothem-Bunde (afrit 1); aan het einde van de afrit rechtsaf; aan het stoplicht wederom rechts; bij de eerstvolgende rotonde gaat u linksaf richting Maastricht; U volgt deze weg en u gaat de eerste straat naar rechts (richting Weert). Na het passeren van de overweg (2x) ziet u voor u buitenplaats Vaeshartelt liggen.
  • Vanuit Eindhoven: Autoweg A2 Eindhoven-Maastricht, neem de afrit Meerssen-Bunde (afrit 51). Aan het einde van de afrit op de rotonde links. Onder het viaduct door tot de tweede rotonde. Bij deze rotonde gaat u naar rechts richting Maastricht. U volgt deze weg en na ongeveer 1 kilometer (bij de 2e rotonde) gaat u rechts en vervolgens de eerste straat weer rechts (richting Weert). Na het passeren van de overweg (2x) rijdt u links de oprijlaan op en ziet u buitenplaats Vaeshartelt voor u liggen.

Wij beschikken over een ruime gratis parkeerplaats. Voor het laden en lossen van uw bagage kunt u kort parkeren bij de hoofdingang van het kasteel.

Per openbaar vervoer

  • Vanuit Maastricht Centraal station: per taxi, stadsbus (lijn 30) en trein naar Maastricht Noord.
  • Vanuit Maastricht Noord: u loopt via de achterzijde van het station (P+R parkeerplaats) in ongeveer 15 à 20 minuten in noordelijke richting. U volgt de Beukenlaan (bospad) alsmaar rechtdoor.