Extra korting!
image

Op de officiële website van Buitenplaats Vaeshartelt boekt u altijd de beste prijzen!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

COMBINEER HET ZAKELIJKE MET HET AANGENAME

 VERGADEREN

Buitenplaats Vaeshartelt heeft een alles-onder-één-dak formule en biedt verschillende mogelijkheden om te vergaderen, congressen te organiseren, strategiesessies te houden en  teambuilding activiteiten uit te voeren. Er zijn zalen beschikbaar van 2 tot 270 personen, die allemaal verrassend anders zijn. Bij mooi weer kan ook in de buitenlucht worden vergaderd op een van onze terrassen of in het park. 

Naast onze 18 unieke vergaderzalen beschikken we ook over 4 klassieke zalen, een tolkcabine en standhouders faciliteiten. Er is overal gratis WiFi, er staan verfrissingen klaar voor in de pauzes. Onze technische dienst en allround receptie staan altijd stand-by. Buitenplaats Vaeshartelt beschikt tevens over 450 gratis parkeerplaatsen.

Voor verdere informatie en onze tarieven kun je contact met ons op nemen. Wij denken graag mee en maken een aanbod op maat dat voldoet aan de verwachtingen.  

 

 BRAINSTORMEN IN HET BIJENPAVILJOEN

Midden in de Tuinen van Vaeshartelt staat het Bijenpaviljoen. Dit mooie houten gebouw, afkomstig van de Floriade 2012, biedt huisvesting aan 6 goed georganiseerde bijenvolken die ons helpen bij de bestuiving van ons fruit en onze groenten.

De bijen wonen in de grote slurf die u naar de boven ingang van het gebouw leidt.

De begane grond doet dienst als informatie- en educatiecentrum voor de imkers. Op die plek leren zij kinderen en volwassenen over het leven en belang van de bij.

De eerste verdieping biedt plaats aan max. 24 personen. De modern ingerichte ruimte biedt tevens een prachtig uitzicht over onze tuinen. De ruimte is voorzien van een beamer en kleine keuken. Uiteraard zijn er goede sanitaire voorzieningen.

De locatie en inrichting van het Bijenpaviljoen is een ideale locatie om o.a. brainstorm- of strategiesessies te organiseren. 

 

 TIJDENS DE MEETING EEN ONTSPANNENDE MAAR TEAMGERICHTE BREAK?

Kies dan voor een Husky experience:

Je hoeft niet naar het verre Lapland af te reizen om kennis te maken met een roedel Siberische Husky‘s. Deze bijzondere dieren leren je hoe het is om als team samen te werken. Je ervaart voortbeweging op een zeer bijzondere wijze, op een kar met vier wielen die wordt voortgetrokken door zes Husky‘s. 

Als onderdeel van een groepsactiviteit, om de onderlinge relatie tussen werknemers te versterken, is dit programma zeer geschikt. De hiërarchie van een pack honden in een roedel is zo duidelijk gestructureerd, dat de mens hier nog veel van kan leren. 

Tijdens de workshop leer je de roedel, bestaande uit zes Siberische Husky‘s, kennen. Onze professionele trainer geeft uitleg over voeding, verzorging en materialen die nodig zijn tijdens een Husky-Tour. Daarna zul je genieten van een rit over het landgoed met deze prachtige en elegante husky‘s. Het is natuurlijk ook mogelijk om de kar die wordt voortgetrokken door de husky‘s zelf te besturen.  Deze workshop kan op het landgoed bij Buitenplaats Vaeshartelt plaatsvinden, maar je kunt er ook een uitje van maken. 

Een husky-tour is mogelijk tussen november en maart.

 

 EEN SPECTACULAIRE AFSLUITER OF BREAK

Wil je je verblijf bij Buitenplaats Vaeshartelt nog buitengewoner maken en het diner nog leuker en spannender maken? Denk dan eens aan een interactieve quiz show of een spannend moorddiner. De grote quizbuzzers in combinatie met een enthousiaste quizmaster en gevarieerde rondes met onder andere muziek vragen, algemene kennis, filmvragen maken de quiz zeer geschikt entertainment. Het moorddiner wordt aan tafel gespeeld. Onder leiding van Sherlock Holmes ontrafel je de geheimen van een mysterieuze moord. Beide activiteiten zijn zowel geschikt voor zakelijke als particuliere groepen.