Extra korting!
image

Op de officiële website van Buitenplaats Vaeshartelt boekt u altijd de beste prijzen!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

GREEN KEY

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Heel trots delen wij graag het nieuwtje dat wij na een recente keuring ons Green Key Label Gold mogen behouden. Als buitenplaats Vaeshartelt beloven wij onder andere het maatschappelijk en cultureel erfgoed de gebouwen en de Buitenplaats) duurzaam in stand te houden maar zeker ook breed en toegankelijk beschikbaar te stellen. Wij willen onze medewerkers een plek bieden waar ze de ruimte hebben om het beste uit zichzelf en elkaar naar boven te halen en onze gasten een warm welkom en verrassen met de rijkdom en mogelijkheden van de Buitenplaats. Klik hier voor onze MVO-verklaring. 

Wij nemen onze verantwoordelijkheid ten aanzien van natuur en milieu, zonder dat gasten hiervoor hoeven in te leveren op comfort. Zo zijn onze hotelkamers ingericht met duurzame meubels, gordijnen en vloerbedekking. Is het pand grotendeels voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Daarnaast bereiden onze chefs veelal gerechten met streekgebonden of biologische producten en werken wij nauw samen met lokale leveranciers en partners die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan zoals Gulpener en Wijndomein St. Martinus.

Ook nodigen we de natuur graag uit om een handje te helpen. Dit doen we onder andere door de oorwormpotjes die in de bomen hangen, deze helpen ons bij bestrijding van ongedierte. En zijn er op onze Buitenplaats Valken- en Uilenkasten te vinden. Tot slot proberen we zoveel mogelijk wat de Buitenplaats produceert te hergebruiken; zoals het composteren van ons groenafval.

Ons Green Team kijkt erop toe dat al onze collega’s zich houden aan onze MVO-doelstellingen en zijn continu bezig met het ontwikkelen en implementeren van duurzaam gerelateerde acties of producten.

Wist je dat wij ook een groene vergaderzaal hebben laten ontwerpen (letterlijk en figuurlijk groen) namelijk, de Gindra. Ontwerper Maurice Mentjens heeft dit groene ontwerp, geïnspireerd op de cradle-to-cradle gedachte, ontworpen. Klik op onderstaande button voor het artikel. 

*Let op: onderstaande button linkt door naar een vorige editie Vaesharteltkrant; de menukaarten die hierin vermeld worden zijn dus niet meer van toepassing. Onze huidige menukaarten zijn terug te vinden onder het kopje eten > menukaart.