Extra korting!
image

Op de officiële website van Buitenplaats Vaeshartelt boekt u altijd de beste prijzen!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

A HOLLY JOLLY CHRISTMAS AT VAESHARTELT

Het aftellen is begonnen, de kerstperiode komt eraan! Tijdens deze gezelligste periode van het jaar wordt Vaeshartelt omgetoverd tot een heus kerstsprookje en organiseren wij allerlei entertainment; zowel vóór kerst als tijdens kerst. 

Vanaf vrijdag 15-dec 2017 t/m zondag 31 december 2017 is ons overdekt en sfeervol winterterras dagelijks geopend vanaf 12:00 uur. Geniet van een warme chocomelk mét slagroom, glaasje Glühwein of een winters speciaal biertje. Proef ook de zoete en hartige lekkernijen van de 'special editon' december menukaart. 

Ook de levende kerststal komt dit jaar naar Vaeshartelt! Van vrijdag 22-dec 2017 t/m dinsdag 26-dec 2017. Maak een winterse wandeling over de Buitenplaats en houd een tussenstop bij de levende dieren met een hoog knuffelgehalte. Van een ezeltje, schaapjes en os tot en met een alpaca én kameel!

Kom vanaf vrijdag 22-dec 2017 t/m dinsdag 26-dec 2017 heerlijke verse Luikse wafels proeven bij de Iesbeaker; een authentieke en gerestaureerde Fleur de Lys, gestald op onze Buitenplaats! Versier je wafel met poedersuiker, slagroom, Nutella of warme kersen mmm. 

Op maandag 25-dec 2017 en dinsdag 26-dec 2017 vindt het hoogtepunt van A Holly Jolly Christmas at Vaeshartelt plaats met een volledig entertainment programma voor het hele gezin! 

A Holly Jolly Christmas at Vaeshartelt (beide dagen van 12:00 - 17:00 uur):

  • Ga op de foto met de kerstman;
  • Maak een ritje in de arrenslee van de kerstman met échte rendieren;
  • Kijk naar de stoere shows met roofvogels en uilen door Valkerij Dominique om 12:00 uur en 15:30 uur;
  • Neem een kijkje bij de levende kerststal met échte kameel, os, ezeltje en vele andere dieren; 
  • Ravotten in de kinderspeelhoek waar de kids kunnen kleuren, kerstfilms kijken en zich zelfs kunnen laten schminken!

Toegang is GRATIS en tevens zijn er ook 250 parkeerplaatsen GRATIS beschikbaar. Andere mogelijkheden zijn gebruik maken van het openbaar vervoer of de auto parkeren bij station Maastricht Noord. 

Let op: Op maandag 25-dec en dinsdag 26-dec 2017 geldt er tijdelijk een parkeerverbod in de omliggende straten van Vaeshartelt.