Ontdek Parkbios Vaes in Maastricht

De heerlijke warme avonden komen er weer aan. We genieten van het buiten zijn tot laat in de avond. Lange gesprekken, ontspannen op terrassen en wandelingen door de avondschemering. Maar wie zegt dat het kijken van films alleen in de wintermaanden onder een dekentje kan. Ontdek Parkbios Vaes, van 15 t/m 20 mei 2024, 6 magische dagen vol met filmplezier, lezingen en een uitgebreide selectie films in diverse genres.

Wat kun je verwachten van Parkbios Vaes?

Parkbios Vaes vindt plaats in de tuin van Vaeshartelt. In totaal zijn er 300 comfortabele strandstoelen beschikbaar. Kies een plek en geniet van de film! De films worden afgespeeld met draadloze koptelefoons. Zo verrichten we geen overlast in de natuur én kan jij nog steeds genieten van de omgeving. Een hapje en drankje mag natuurlijk niet ontbreken. Op het terrein zorgen wij voor een gevarieerd aanbod om jouw filmervaring compleet te maken.

Programma

Het programma van Parkbios Vaes is gevuld met films voor jong en oud. Van kindvriendelijke animatiefilms tot spannende thrillers en leuke comedy’s. Ook staat er een seminar op het programma, gericht op HR-managers en werkgevers. Oftewel, voor ieder wat wils!

Bekijk het volledige programma hier.

Koop nu je ticket(s)!

Wees er snel bij! Tickets zijn verkrijgbaar via onze website.
Trommel je vrienden en familie op en beleef samen een magische avond vol film en plezier!

Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

?