ARRANGEMENT
EXPLORE THE CITY

De naam zegt al genoeg: ga op ontdekkingsreis in Maastricht. Vanaf Buitenplaats Vaeshartelt is het maar 5 minuten rijden. In de stad kun je heerlijk vertoeven. Er zijn veel pleintjes met terrassen, diverse restaurants en leuke winkels (elke zondag koopzondag!). Het explore the city arrangement is dé manier om de historie en cultuur van de stad te leren kennen. Ontdek het zelf maar! cultuur en gezelligheid.


ARRANGEMENT
STAY & DINE

Leven op z’n Maastrichts. Dat is leven als een Bourgondiër. Een levensstijl die draait om genieten met als belangrijkste, je raadt het al: lekker eten en drinken. Ons arrangement stay & dine heeft het allemaal. Van uitgebreid gangendiner tot heerlijk ontbijt. Je komt niks tekort.


ARRANGEMENT
STAY & BIKE

Ga je er graag op uit met de fiets? Dan past het arrangement stay & bike bij jou. Het Limburgse heuvelland staat bekend om haar mooie fietsroutes en steile heuvels. Als je van een uitdaging houdt dan zit je hier goed. Maar ook als je ontspannen wil fietsen van terrasje naar terrasje. Je zult versteld staan wie sjoeën ós Limburg is.


ARRANGEMENT
WELLNESS

Wil je een nachtje of weekendje weg en even helemaal niks doen? Buitenplaats Vaeshartelt is een ontmoetingsplaats waar zowel ruimte is voor rust als beleving. Ons wellness arrangement maakt jouw bezoek heerlijk relaxed. Je krijgt er namelijk twee entreetickets voor Thermae 2000 bij. Begin maar alvast met genieten!


ARRANGEMENT
MIDWEEK MAASTRICHT

Niet alleen in het weekend is er van alles te beleven in Maastricht. Ook doordeweeks heeft de stad veel charmes die zichtbaar zijn. Van zondag tot en met donderdag is het gewoon net even anders. Meer rust en ruimte, maar toch hip & happening. Met het arrangement midweek Maastricht ervaar je het zelf.


man in de bediening
mevrouw in de bediening met koffie