Praktische informatie

Locatie: Volontaire, Buitenplaats Vaeshartelt
Datum: Donderdag 31 oktober 2019
Tijd: van 19:00 tot 21:15
Entree: €3 p.p.
Deelname: leuk voor kids van alle leeftijden!
Aanmelden: vóór 24 oktober 2019

Spooky Halloween Speurtocht

‘Het vervloekte kasteel’

Lang geleden woonde er een koning op het kasteel Vaeshartelt. Deze koning had een enorme hofhouding die dag en nacht werkte om het leven van de koning zo fijn mogelijk te maken. Maar de koning had ook een speciale helper die hem hielp bij stiekeme zaken. Dit was niet zomaar een helper, maar een tovenaar. De koning en tovenaar zaten altijd samen in donkere hoekjes gebogen over een groot boek. Niemand wist wat voor een plannetjes ze maakten of wat voor een magische dingen ze lazen in dat boek.

Maar toen kregen de koning en de tovenaar opeens grote ruzie. De koning werd zó boos dat hij het magische spreukenboek van de tovenaar stal en het verstopte op het landgoed. Als wraak besloot de tovenaar het hele kasteel te straffen. Hij vervloekte iedereen in Vaeshartelt om voor eeuwig rond te dwalen als spoken zolang zijn spreukenboek weg was. Na honderden jaren is deze vloek nog altijd niet opgelost en niemand weet waar het boek is.

Elk jaar met Halloween keren de spoken terug naar Vaeshartelt om hulp te vragen met het oplossen van de vloek. Dit jaar hebben ze jouw hulp nodig…  Los jij samen met hen het raadsel van het verloren spreukenboek op om de vloek van Vaeshartelt te verbreken?

Informatie

Op donderdag 31 oktober vindt deze spooky speurtocht voor kids plaats! De start is om 19:00 uur bij de Volontaire in ons park en de avond zal duren tot ongeveer 21:15 uur. Daar zullen alle speurders verwelkomd worden met overheerlijke warme chocomel, verschillende lekkernijen en voor de waaghalzen een mysterieus heksenbrouwsel. De speurtocht zal gelopen worden in groepjes. Deze groepjes kunnen van te voren worden aangegeven op het aanmeldformulier. Wanneer dit niet gebeurt kunnen er ter plekke groepjes gevormd worden. Na de speurtocht zal er nog een korte afsluiting zijn waar de winnaar van de speurtocht wordt aangekondigd.

Vergeet niet je aller-engste Halloween outfit aan te trekken: de best verkleedde wint namelijk een leuke prijs!

Meld je snel aan want vol = vol! Bij vragen over het evenement of andere zaken, stuur dan een mailtje naar communicatie@vaeshartelt.nl.