STAY & BIKE bij Vaeshartelt

Zuid-Limburg is een walhalla voor iedereen die van fietsen houdt. Niks nieuws onder de zon, zou je zeggen. Maak je midweek of weekendje trappen door het Limburgse heuvelland compleet met ons fijne Stay & Bike arrangement. Een combi van actief bezig zijn en heerlijk ontspannen. Klinkt top? Is het ook! Lees maar verder.

Kies je route

Denk je aan fietsen door het heuvelland, dan denk je al gauw aan de steile Cauberg. Die tocht naar boven is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er nog veel meer mooie toegankelijke klimmen en afdalingen te vinden tussen de routes die we voor je klaar hebben liggen. Met het Stay & Bike arrangement heb je twee dagen een fiets tot je beschikking waarmee je alle mooie plekken in het heuvelland kunt ontdekken. We hebben routes met kuitenbijters, lekkere afdalingen én natuurlijk de mooiste uitzichten.

Op een lege maag kan je natuurlijk niet teren. Daarom geven we je ook een lekker lunch-to-go pakket mee voor jou en je  fietsgenoot. Je vindt op iedere route sowieso een mooie plek waar je even kunt pauzeren, eten én genieten van het uitzicht.

Maastricht door Heuvelland

Met deze fietsroute kom je door allerlei kleine dorpjes in het Heuvelland. Aan het begin en het eind van de route bevind je je nog in de stadse omgeving van Maastricht, maar daarna fiets je zo de natuur in. In totaal pak je met deze knooppuntroute 216 hoogtemeters. Maak tussendoor zeker een paar tussenstops en kijk je ogen uit over het prachtige landschap. Je bent ongeveer drie uur en negen minuten onderweg.

Richting Valkenburg en Gulpen-Wittem

Volg je deze route? Dan fiets je via een leuke slingerroute naar het noorden en weer naar het zuiden door Valkenburg. Tijdens het tweede deel van de route fiets je door Wijlre en Gulpen, twee dorpjes die bekend zijn van het lekkere bier dat er gebrouwen wordt. 52 kilometer en drie uur later ben je weer terug bij Vaeshartelt.

Rondje Genhout-Schimmert-Geulhem

De kortste route voert je door een ander deel van het Heuvelland. Met 137 hoogtemeters is dit een hele toegankelijke route voor iedereen.

Even tot rust komen

Ja, dat fietsen door de heuvels van Limburg vergt de nodige energie. Gelukkig kun je na de inspanning op de fiets lekker op je bed ploffen bij Vaeshartelt. Na de verdiende nachtrust start je je tweede dag met een heerlijk ontbijt. Ga je nog voor een tweede route? Of maak je een ommetje door de omgeving rondom Vaeshartelt met onze wandelroute door het park?

Boek het Stay & Bike arrangement

Zin in een nachtje weg waarbij je actief zijn kunt combineren met ontspannen? Boek dan het Stay & Bike arrangement!

Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

?