DE BUITENPLAATS

Al eeuwenlang genieten heel veel mensen van Buitengoed Vaeshartelt. Maar de tijd staat niet stil. In de loop der eeuwen heeft Vaeshartelt al heel wat verschijningsvormen gekend. Het stond altijd open voor veranderingen die de tijd met zich meebracht. Het bestaansrecht is gebleven.

Ons rijke verleden vormt de basis voor een prachtige toekomst. Het is en blijft een bron van inspiratie bij het maken van toekomstplannen. Maar dat betekent niet dat we van Vaeshartelt een museum willen maken waar je alleen maar naar mag kijken. Onze toekomst ligt in het échte leven. In het beleven, het gebruiken, het genieten van.

We zoeken naar nieuwe wegen om historie, functionaliteit én nieuw elan hand in hand te laten gaan. Het verleden vertalen in iets heel nieuws. Dit bijzondere erfgoed willen we duurzaam in stand houden en breed beschikbaar stellen. Gasten willen we verrassen met de schoonheid en rijkdom van de buitenplaats.

Daarom wordt alle winst geherinvesteerd in het park, de tuinen en de gebouwen van Buitenplaats Vaeshartelt. De opbrengst van de exploitatie van Vaeshartelt komt volledig ten goede aan de instandhouding van de buitenplaats.