Food Truck Medewerker

Hou jij van werken in de horeca maar zoek je nét iets specialers? Ben jij altijd in voor een praatje en hou je van de buitenlucht?

Vacaturekenmerken

 • Vakgebied:
  Bediening
 • Functie:
  Food truck medewerker
 • Branche:
  Horeca
 • Dienstverband:
  Full time (38 uur p.w.) of oproepbasis

Hou jij van werken in de horeca maar zoek je nét iets specialers? Ben jij altijd in voor een praatje en hou je van de buitenlucht?

Wij zijn oeroud. Ja, echt. We bestaan al eeuwen. Maar ook oudjes zijn toe aan vernieuwing. Daarom hebben we bij Vaeshartelt een grootschalige upgrade van ons bestaande product gerealiseerd. Met dit vernieuwde Vaeshartelt willen wij een toegankelijke ontmoetingsplaats realiseren waar een breed publiek van kan genieten. Iedereen krijgt de ruimte om z’n eigen ding te doen, of dit nou een hotelovernachting of een picknick in het park betreft. Niemand hoeft zich te laten afschrikken door de lange oprijlaan! We bieden budget comfort met rijke details die het verschil maken. Of kortom: het nieuwe Vaeshartelt is budget boutique. Ben jij degene die ons kan helpen om Vaeshartelt als het beste hotel van Maastricht neer te zetten?

Functiebeschrijving

Voor ons nieuw ingerichte ligweide in ons park zoeken wij medewerkers die het leuk vinden om vanuit de take away truck te werken. Als medewerker van onze take away truck ben jij het zonnestraaltje dat de bezoekers van onze ligweide helpt met hun bestellingen en vragen. Je kunt goed de balans vinden tussen doorwerken en een persoonlijke aanpak voor elke gast. Daarnaast houd je ook goed het overzicht in de truck en communiceer je tijdig met collega’s die binnen aan het werk zijn. Door jouw informele maar professionele werkwijze en het plezier dat je haalt uit het buiten werken ben jij de geknipte persoon voor deze job!

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?

Voordat onze take away trucks open gaan voor de dag help jij met het klaarzetten van de ligweide. Zitzakken worden over het veld verspreid en de decoratie wordt neergezet. Het zonnetje schijnt al, dus je weet dat het straks lekker vol ligt. Ook in jouw pipowagen heb je alles klaarstaan voor de (leuke) storm. Als dan om 11:00 uur het luik open mag ben jij helemaal klaar ervoor om koffies, biertjes en bitterballen te maken. De uurtjes die volgen ben je bezig met het maken van deze dingen en het kletsen met de bezoekers. Je geeft ze een relaxte ervaring bij Vaeshartelt en zorgt dat ze morgen (en overmorgen, en over-overmorgen…) weer terugkomen. Aan het einde van de dag ruim je samen met je collega’s de ligweide weer op.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Geld. Ja, echt. En zelfs een salaris boven het cao-gemiddelde én 2x per jaar fooi.
 • 25% korting op alle producten die wij verkopen.
 • Loopbaanbegeleiding en hulp met persoonlijke ontwikkeling, bijv. door werkgerelateerde trainingen en cursussen.
 • De mogelijkheid om een vaste vrije dag in de week te plannen.
 • Niet-ziek bonus.
 • De mogelijkheid om een fiets naar keuze te leasen via Vaeshartelt.
 • Een geweldig park van 23 hectare waar jij lekker je bammetjes kunt opeten of rondjes in kunt wandelen.
 • Een platte organisatiestructuur die zorgt voor een prettige, informele werksfeer. Op zijn tijd een biertje met de baas kan gewoon.
 • Gratis je auto parkeren.
 • Geregeld een personeelsfeestje, vrijmibo of een schaaltje bittergarnituur.

Heb je liever nog wat meer informatie onder het genot van zo’n overheerlijke Blanche Dael koffie (dan kun je daar alvast aan wennen), dan verwelkomen we je natuurlijk graag en geheel vrijblijvend! Je kunt ons snel bereiken door te mailen naar audreybeckers@vaeshartelt.nl.

Ben je al meteen razend enthousiast geworden en wil jij deel uitmaken van het vernieuwde Vaeshartelt? Solliciteer dan direct!

Solliciteer direct

Back to top

© Vaeshartelt – Disclaimer – Privacy