WE’RE OPEN!

Wij hebben onze reguliere diensten aangepast op een manier dat we de regels van de overheid naleven, maar dat onze gasten alsnog van Vaeshartelt kunnen genieten.

HOTEL

Vanaf 1 mei hebben wij de deuren van ons hotel weer geopend voor gasten. Uiteraard hebben wij maatregelen genomen om een zo veilig en prettig mogelijk verblijf aan te bieden. Denk hierbij aan o.a. looproutes, aangepaste opstellingen, desinfectiemateriaal, 1.5m afstand houden.

RESTAURANT

Hotelgasten kunnen ook de hele dag door (op veilige wijze) genieten van ontbijt, lunch en diner bij Vaeshartelt. Door de Coronamaatregelen vragen we onze gasten wel vooraf aan te geven of ze hier gebruik van willen maken. Vanaf 1 juni ontvangen we iedereen weer graag (op reservering) in onze prachtig vernieuwde horecagelegenheden.

PICKNICK & TAKE AWAY

Wij hebben een prachtig, 23ha groot park waar het gelukkig makkelijk is om voldoende afstand te houden. Wanneer het zonnetje schijnt is het heerlijk om hier een wandeling te maken. Het kan zomaar gebeuren dat je tijdens die wandeling dorst of zin in een snack krijgt. Niet getreurd… om jullie daar toch in te kunnen blijven voorzien hebben wij een take away geopend aan de parkzijde van ons gebouw! Hier kun je verschillende hapjes en drankjes krijgen, inclusief een lekker picknickpakket voor twee personen.

COVID-19 UPDATE   ||   Spoorweg Weert gesloten 27-07 t/m 12-08, klik hier voor alternatieve routes.