restaurant bij buitenplaats vaeshartelt maastricht

VAESHARTELT VERBOUWT!

Vaeshartelt is oeroud. Ja, echt. We bestaan al eeuwen. Maar ook oudjes zijn toe aan vernieuwing. Daarom gaan we bij Vaeshartelt aan de slag met een grootschalige upgrade van ons bestaande product. Het oude meubilair gaat eruit, de muren worden geverfd, de menukaarten veranderd, de horeca-outlets uitgebreid en ga zo maar door. We blijven met één been stevig in onze geschiedenis staan en met het ander stappen we vooruit in de toekomst. Deze toekomst wordt al snel onze nieuwe werkelijkheid: op 1 maart 2020 is het vernieuwde Vaeshartelt af. We gaan een spannende, maar leuke periode tegemoet en we kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent!

Wat gaat er dan allemaal gebeuren? Allereerst hebben we onze vergaderzalenverdieping onder handen genomen. Dit project is eind oktober geheel afgerond en kun je dus al in levende lijve bewonderen.

Daarnaast start op 1 januari 2020 de volledige renovatie van de benedenverdieping, ofwel de verdieping waar al onze horeca-outlets zich bevinden. De eerste twee weken van het jaar gaan we slopen, en vervolgens zal de indeling zoals jullie die nu kennen gaat helemaal veranderen (het wordt natuurlijk vééél beter). We willen jullie graag een sneak peek geven van hoe het eruit komt te zien zodat jullie net zo enthousiast worden als wij! Klik hier rechts op één van onze nieuwe horeca-outlets om meer informatie te krijgen.
We staan uiteraard ook open voor al je vragen over de verbouwing. Mail ze gerust naar communicatie@vaeshartelt.nl of stuur lekker makkelijk een WhatsAppje naar +31 6 44719379.

Link to: The Bistro