FAQ

Op dag van aankomst kun je vanaf 15:00 uur bij ons inchecken. Je kunt uitchecken tot 11:00 uur. Wil je op de dag van vertrek vóór 07.00 uur uitchecken? Geen probleem! Je kan dan de avond voor vertrek alvast de kosten van je verblijf voldoen aan de receptie. Voor de uitslapers hebben we op zondag een late check-out, zo kun je tot 17.00 uur op je kamer blijven. Deze is alleen te boeken op basis van beschikbaarheid.

Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt geserveerd in ons restaurant. Ontbijt wordt op maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 10.00 uur geserveerd. Op zaterdag en zondag van 07.00 tot 11.00 uur.

Geen ontbijt geboekt, maar wil je toch graag een ontbijtje bij je overnachting? Geef het even door aan onze receptie. Het ontbijt kost 16,50 euro per persoon.

Voor het diner verwelkomen we je graag in ons restaurant. Onze keuken is iedere dag geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur. Reserveer een plekje via onze receptie.

Een extra bed op je kamer? Dat kan! Voor 45 euro per nacht exclusief ontbijt plaatsen onze medewerkers een extra bed op je kamer voordat je aankomt in het hotel.

Je kunt onze receptie gerust laten weten wanneer je een babybedje nodig hebt op je kamer. Voor 15 euro per nacht zorgen onze medewerkers dat het bedje klaarstaat op de kamer wanneer je aankomt in ons hotel.

Natuurlijk mag je je trouwe viervoeter meenemen naar Buitenplaats Vaeshartelt. De toeslag voor honden bedraagt 25 euro per hond per nacht. Er zijn max. 2 honden toegestaan op een hotelkamer. Zorg er wel voor dat je viervoeter is aangelijnd wanneer jullie samen door ons mooie park lopen.

Wij rekenen 6 euro service charge per persoon per nacht. Hiervan bedraagt 4,11 euro toeristenbelasting en de overige 1,89 euro gaat naar het onderhoud van ons cultureel erfgoed. Dit zijn bijvoorbeeld de onderhoudskosten van het kasteel en onze buitenplaats.

Oeps… is je kleding nét iets te veel gekreukt in je bagage? Geen probleem. Je kunt gebruik maken van onze strijkkamer. In deze kamer staat een strijkplank inclusief strijkijzer voor je klaar. Onze strijkkamer kun je vinden op de tweede etage, de allerlaatste kamer aan de linkerkant.

Op elke kamer is een kluis aanwezig om je waardevolle spullen in op te bergen tijdens je verblijf. Op de kluis staat precies uitgelegd hoe je een code in kunt stellen om de kluis te sluiten.

Er zijn bij Buitenplaats Vaeshartelt gratis parkeermogelijkheden en er is plek voor ruim 350 auto’s. Er zijn ook 5 laadpalen voor elektrische auto’s beschikbaar op het parkeerterrein.

Het centrum van Maastricht ligt ongeveer 12 autominuten van Vaeshartelt vandaan. Je kunt parkeren onder het beroemde Vrijtof of aan de rand van de stad waar het iets goedkoper is, bijvoorbeeld aan de Cabergerweg. Meerdere parkeergarages die goed te bereiken zijn, kun je opvragen aan de receptie.

Geen zin om parkeergeld te betalen? Vanaf het station Maastricht Noord reis je goedkoop naar hartje Maastricht per bus, trein of (deel)fiets. Op 5 autominuten ligt de Park and Ride van Maastricht Noord, hier kun je gratis je auto parkeren. Liever te voet naar Maastricht Noord? Dat kan ook. Het station is lopend goed bereikbaar vanaf Vaeshartelt, je loopt er ongeveer in 15 minuten naar toe via de Beukenlaan. Vanaf Maastricht Noord kun je met het openbaar vervoer verder reizen naar het centrum van Maastricht. Het is ook mogelijk om vanaf dit station te reizen naar Valkenburg of Heerlen. De tijden van het openbaar vervoer kun je opvragen bij de receptie.

Een andere mogelijkheid is om een taxi te pakken naar het centrum. Je koopt dan een taxivoucher aan de receptie, deze wordt geboekt op je kamerrekening en betaal je pas wanneer je uitcheckt.

Wist je dat er verschillende wandelroutes te verkrijgen zijn bij onze receptie? Bij de receptie krijg je informatie over de gratis (lange en korte) wandelingen en over de speurtocht voor kinderen. Je kunt ook bij onze receptie terecht voor wandel- en fietsroutes in de omgeving. Klein extraatje: je kunt bij ons een lunchpakket reserveren voor onderweg of een picknickmand inclusief deken om te picknicken in ons park.

De omgeving op een leuke én sportieve manier ontdekken? Huur voor 15 euro per dag bij ons een fiets (kan het hele jaar door). We verzoeken je de fietsen een dag van te voren te reserveren, zodat we zeker weten dat er nog fietsen beschikbaar zijn voor je. Bij onze receptie zijn uitgebreide fietskaarten beschikbaar, onze medewerkers helpen je graag op weg!

Je kunt overal in het gebouw gebruik maken van onze gratis WiFi, hier heb je geen wachtwoord voor nodig. Selecteer het netwerk Vaeshartelt-guest voor toegang tot de gratis WiFi.

LInk naar:OvernachtenLInk naar:Park