MISSION STATEMENT

Vaeshartelt heeft de ruimte voor rust en dynamiek. Voor ontspanning, inspiratie en beleving. We willen niet alleen nemen maar ook teruggeven, zodat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van de schoonheid en rijkdom van Buitenplaats Vaeshartelt.

Contrasten zijn de kracht

De kracht van Vaeshartelt zit in de diversiteit en de ruimte voor rust en activiteit. Een landgoed. Een hotel. Een restaurant. Een park. Een conferentiecentrum. Een historische plek. Een locatie voor evenementen. Onderdelen en activiteiten die elkaar versterken als onderdeel van een geheel. Door samenhang.

Vaeshartelt en is een open ontmoetingsplaats. Oud ontmoet nieuw, verleden ontmoet de toekomst, verstilling ontmoet bedrijvigheid, natuur ontmoet cultuur. Diversiteit brengt leven in de brouwerij, de contrasten inspireren. Juist de verschillen maken de ontmoetingen zo leuk.

Kernwaarden

  • Optimistisch

We zijn goed gehumeurd en hebben er zin in, elke dag opnieuw. We gaan flexibel om met de wensen van onze gasten en andere stakeholders. We geven ruimte aan hun ideeën en zoeken oplossingen. We denken niet in beperkingen. Waarom zouden we? We staan open voor iedereen en tonen actief onze persoonlijke interesse. Vertrouwen krijg je door het te geven.

  • Initiatiefrijk

Ondernemend, entamerend, creatief, energiek, avontuurlijk. We houden van aanpakken. Van organiseren. Van plannen maken én realiseren. We willen dromen waarmaken, die van onszelf én van onze gasten. We zoeken contact. Willen luisteren, vertellen en delen. Mensen bij elkaar brengen. We willen inspireren en zoeken naar inspiratie. We stimuleren en geven ruimte aan nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

  • Verantwoordelijk

Respectvol, eerlijk, maatschappelijk betrokken. Historisch en biologisch verantwoord. Transparant. We gaan respectvol om met onze mensen, onze historie, de natuur. We nemen onze verantwoordelijkheid als gastheer en -vrouw, als werkgever, als hoeder van cultuur en milieu. We geven zo veel mogelijk ruimte aan individuele behoeften en belangen. We kijken elkaar recht in de ogen aan. We spreken ons uit maar dringen ons niet op. We verleggen grenzen maar nemen geen onnodige risico’s. We doen wat we beloven.