MISSION STATEMENT

Buitenplaats Vaeshartelt heeft de ruimte voor rust en dynamiek. Voor ontspanning, inspiratie en beleving. We willen niet alleen nemen, maar ook geven. Zodat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van de schoonheid en rijkdom van ons landgoed.

Contrasten zijn onze kracht

De kracht van Buitenplaats Vaeshartelt zit in de diversiteit, maar ook in de ruimte voor rust en beleving. We zijn een kasteel met landgoed in een park; een hotel, restaurant, vergader-, evenementen- en trouwlocatie. Allemaal losse onderdelen die perfect één geheel vormen.

Een ontmoetingsplaats

Buitenplaats Vaeshartelt is een open en toegankelijke ontmoetingsplaats. Oud ontmoet nieuw, het verleden ontmoet de toekomst en natuur ontmoet cultuur. Diversiteit brengt leven in de brouwerij, de contrasten inspireren. Juist de verschillen maken de ontmoetingen zo leuk.

Kernwaarden

  • Optimistisch

We hebben er zin in, elke dag opnieuw. We gaan flexibel om met de wensen van onze gasten en andere stakeholders. We geven ruimte aan ideeën en zoeken oplossingen. We denken niet in beperkingen, maar in kansen. We staan open voor iedereen en tonen actief onze oprechte interesse. Vertrouwen krijg je door het te geven.

  • Initiatiefrijk

Ondernemend, creatief, energiek, avontuurlijk. We houden van aanpakken. Van organiseren. Van plannen maken én realiseren. We willen dromen waarmaken, die van onszelf én van onze gasten. We zoeken contact. Willen luisteren, vertellen en delen. Mensen bij elkaar brengen. We willen inspireren en zoeken naar inspiratie. We stimuleren en geven ruimte aan nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

  • Verantwoordelijk

Respectvol, eerlijk, maatschappelijk betrokken. Historisch en biologisch verantwoord. Transparant. We gaan respectvol om met onze mensen, onze historie, de natuur. We nemen onze verantwoordelijkheid als gastheer en -vrouw, als werkgever, als hoeder van cultuur en milieu. We geven zo veel mogelijk ruimte aan individuele behoeften en belangen. We kijken elkaar recht in de ogen aan. We spreken ons uit, maar dringen ons niet op. We verleggen grenzen, maar nemen geen onnodige risico’s. En tot slot: We doen wat we beloven. Want dat vinden we belangrijk.