Over ons

Dag in, dag uit toveren de medewerkers van Buitenplaats Vaeshartelt Maastricht een grote glimlach op het gezicht van de gasten. Dat is wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Hospitality zit in onze genen. We zijn trots op wat we met z’n allen kunnen bereiken. Dat is voelbaar op het hele landgoed. Of het nu gaat om de bewaker, de barman, de receptioniste of het kamermeisje. We houden van wat we doen.

Meer weten? Bekijk ons mission statement.

tuin vaeshartelt vijver bomen

Het team

Gastheer Rob

“De dynamiek op de werkvloer en het contact met de gasten vind ik het leukst. Hospitality is voor mij ‘when you feel home in my presence’. Bij Vaeshartelt krijg ik de vrijheid om initiatief te tonen en ideeën uit te werken. Dat is fijn. Een kick krijg ik van grote evenementen die we als team tot een goed einde brengen en waarover klanten heel tevreden zijn. Dat zijn mooie herinneringen. Een speciale plek bij Vaeshartelt? Het eindeloze uitzicht over het park vanaf het balkon van de Spiegelzaal. Het pand is schitterend, maar de omgeving ook. Elk seizoen heeft z’n charmes; de lente wanneer alles begint te bloeien of het winterseizoen wanneer de Buitenplaats lijkt op een winterwonderland.”

Sales supervisor Yvonne

Yvonne vind je bij receptie van Vaeshartelt waar zij gasten ontvangt, in- en uitcheckt en reserveringen aanneemt. “Ik vind het belangrijk dat een gast zich welkom en thuis voelt in ons hotel. Hoe ik dat doe? Door de gast veel aandacht te geven, waar ik zelf dan ook weer van geniet.” Naast haar frontoffice-taken is Yvonne ook achter de schermen van het hotel werkzaam, met facturatie en aansturing van de afdelingen frontoffice en housekeeping. Tussen het harde werken door geniet ze van de prachtige omgeving van Vaeshartelt en de lunches in het park: “Als ik hier lekker in het zonnetje van mijn lunch geniet, ben ik trots op mijn werkplek.”