Wandelen

Het prachtige park rond Buitenplaats Vaeshartelt is altijd open. De 23 hectare natuur leent zicht perfect voor een ontspannen wandeling. Winter of zomer, lente of herfst, ieder seizoen heeft z’n eigen charme. Geniet van de mooie open ruimtes, doorkijkjes, eeuwenoude bomenlanen, waterpartijen en diverse tuinen.

Wandelroutes

Door het hele park zijn paden aangelegd, zodat iedereen zich gemakkelijk kan bewegen. Ook honden zijn (aangelijnd) welkom. We hebben een kleine en een grote wandelroute. Bij de receptie krijg je meer informatie over de wandelroutes, de speurtocht voor de kinderen en andere wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Picknicken in het park

Honger hoef je niet te krijgen, want je kunt een lunchpakket reserveren voor onderweg. Een échte aanrader is picknicken in het park. Wel bij goed weer natuurlijk. Romantisch met z’n tweetjes of gezellig met de kids. Er staan enkele picknicktafels waar je fijn kunt zitten. Wij bezorgen je een goed gevulde picknickmand met Limburgse lekkernijen. Bekijk ook ons arrangement walk & lunch eens.