Liefde in de lucht: Valentijnsdag bij Vaeshartelt

14 februari: de dag van de liefde, romantiek en chocolade. Ben jij op zoek naar een unieke locatie om samen met je geliefde te dineren en te genieten van pure romantiek? Vier Valentijn bij Vaeshartelt en laat je meeslepen in een culinaire liefdeswervelwind.

De perfecte setting voor de liefde

Stap binnen in ons sfeervolle restaurant, waar kaarslicht een warme gloed over de tafels verspreid en zachte muziek de perfecte ambiance creëert voor een romantische avond. Laat je verwelkomen door ons gedreven team, dat met oog voor detail en liefde voor het vak zorgt voor een ontspannen en onvergetelijke ervaring.

Proeven van pure verleiding

Ons Valentijnsmenu is een ware ode aan de liefde. De amuse, een proeverij voor twee, is de perfecte start voor het culinaire meesterwerk dat volgt. Kies voor de schelvisfilet met risotto en paddenstoeltjes of voor de sousvide gegaarde kalfsschenkel met pastinaakcrème. 

Sluit de avond af met een zoete finale. Een dessert dat pure verleiding ademt: onze pavlova. Een luchtige meringue met roodfruit, citrus en peer, die de perfecte balans tussen zoet en fris combineert. 

Dat wil ik wel!

Mis deze kans niet om Valentijnsdag te vieren op een wel heel bijzondere manier. Reserveer nu via de website!

Tip

Vier Valentijn bij Vaeshartelt en maak je Valentijnsdag extra bijzonder met een overnachting in ons prachtige hotel.

Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

?