Vergaderen en zakelijke events

Meeting rooms

Welkom bij Vaeshartelt! Een toegankelijke, groene vergaderlocatie op steenworp afstand van centrum Maastricht. Laat de mix van historie en modern je verrassen en geniet van de diversiteit van ons aanbod. Er is ruimte om te ontmoeten, eten, slapen, vergaderen en nog veel meer.

Onze ruimtes

Onze 15 (vergader)ruimtes hebben allemaal een unieke uitstraling en een capaciteit variërend van 1 tot 180 personen. In elke ruimte staat gloednieuw audiovisueel materiaal tot jouw beschikking en er zijn een groot aantal mogelijkheden voor het organiseren van jouw meeting. Kies je voor een paar uurtjes een zaal, een volledig verzorgde dag, of een heisessie? Alles is mogelijk.

Vraag een offerte aan

Zakelijke events

Het organiseren van een evenement is een spannende gebeurtenis. Je wil namelijk dat alles perfect verloopt. Hierin gaan wij jou geruststellen. Onze event locatie heeft wat ervoor nodig is om jouw event tot een groot succes te maken. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zo heb je daar al geen omkijken meer naar.

Bijzondere binnen- en buitenruimtes

Onze evenementenlocatie beschikt over zowel binnen- als buitenruimtes, variërend van 17-156 m2, waaronder vier klassieke feestzalen en een gezellige binnentuin. Ook het 23 hectare prachtige park staat tot je beschikking en met 350 gratis parkeerplaatsen is geen evenement te groot!

Breed aanbod

Ons aanbod is zeer uitgebreid. Van conferenties tot workshops en van zakelijke diners to bedrijfsfeesten. We denken graag met je mee en helpen je om de beste keuzes te maken. Je bent uiteraard ook altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Neem vooral contact met ons op!

Vragen?

Je bent uiteraard ook altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Neem vooral contact met ons op!

Overnachten

Opstaan en de dag fris beginnen. Heerlijk! Niets beters dan uit het raam kijken en genieten van het mooie uitzicht vanuit een van onze hotelkamers. Uiteraard word je ook voorzien van een uitgebreid ontbijt in ons restaurant. Zo zorgen we ervoor dat je er weer goed tegenaan kunt.

Culinair genieten

In eten & drinken kom je zeker niets tekort. Dat zal je niets verbazen. Maastricht staat bekend om haar lekkere gerechten en gastvrije onthaal. In onze veelzijdige restaurants krijg je de kans om het bourgondische leven te proeven. Dat laat je toch niet aan je voorbijgaan?

Unieke buitenruimte

Het natuurgebied rond Buitenplaats Vaeshartelt is prachtig. Het biedt mooie open ruimtes, doorkijkjes, eeuwenoude bomenlanen en waterpartijen, maar ook een bijenpaviljoen, fruitgaarden, een theekoepel en diverse tuinen. Kortom: er is genoeg te ontdekken op onze 23 hectare!

Vraag stellen of een offerte aanvragen?

Meer weten over vergaderen, het organiseren van een event? Of een offerte aanvragen? Stuur ons je gegevens via dit formulier.

Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

?