EVENEMENTENLOCATIE VAESHARTELT

Vaeshartelt is een inspirerende locatie. De binnen- en buitenruimtes van ons schitterende landgoed zijn ideaal voor feesten en zakelijke evenementen. Met groepsruimtes (variërend van 17-156 m2), klassieke feestzalen, binnentuinen, uitgebreide culinaire mogelijkheden en 23 hectare prachtig landschapspark, is vrijwel alles mogelijk bij Vaeshartelt.

Je evenement op maat

Huwelijken, conferenties, meetings, presentaties, koffietafels en babyborrels, workshops, lunches en diners, team building-activiteiten en spetterende bedrijfsfeesten. En alles precies op maat.

We helpen je graag

We hebben denken graag met je mee bij het organiseren van je evenement. Om het programma te ontwikkelen dat precies aansluit op jullie wensen.

Meteen meer info nodig? Bel onze sales afdeling +31 (0)43 3690206/08. Vraag naar Yvonne van den Booren of Juliette Maenen.

UNIEKE BUITENRUIMTE

Het landschapspark rond Vaeshartelt is prachtig. Het biedt mooie open ruimtes, doorkijkjes, eeuwenoude bomenlanen en waterpartijen, maar ook een bijenpaviljoen, fruitgaarden, een theekoepel en diverse tuinen. De 23 hectare natuur rond het kasteel leent zicht perfect voor buitenactiviteiten, in elk seizoen. Overal vind je mooie plekken om even te zitten en te genieten. Door het hele park zijn paden aangelegd.

VERGADERLOCATIE VAESHARTELT

Vaeshartelt is een historisch landgoed op een steenworp van Maastricht. Een fantastische locatie voor teambuilding in Zuid-Limburg, om te vergaderen, een congres te organiseren, strategie- of heisessies te houden. Het landgoed en kasteel Vaeshartelt bieden fantastische mogelijkheden om business en pleasure te combineren.

Alles-in-één locatie

21 verschillende vergaderruimtes, waaronder vier klassieke feestzalen. Naast vergaderen kun je bij ons lunchen, dineren, overnachten en genieten van de mooie natuur. Er zijn héél véél mogelijkheden op culinair gebied en voor ontspanning, cultuur, uitstapjes en sportieve activiteiten. Bij mooi weer kan ook in de buitenlucht of op één van de terrassen rond het kasteel worden vergaderd.

We helpen je graag

We hebben denken graag met je mee bij het organiseren van zakelijke evenementen. Om het programma te ontwikkelen dat precies aansluit op jullie wensen.