Wij halen de schoonheid van buiten naar binnen

Heb jij de mooie amaranten van Vaeshartelt al gezien? Ze zijn gekweekt in het historische paddenbos in het park van Vaeshartelt.

In deze mooie planten zitten onbespoten en biologische zaden. Deze zaden staan bekend als super foods en zijn erg gezond. Daarnaast worden de bloemen van de amarant vaak gebruikt als kleurstof en cosmetica.

Wij hebben van de amaranten uit het park van Vaeshartelt een heerlijke zeep gemaakt die vol met vitamine C, E en B zit. Je zou zeggen dat deze zeep de kleur van de amaranten heeft, maar niets is minder waar. Deze zeep is geel en dat komt door het ambachtelijke verzeepingsproces en antioxidant voor een 12 uur durig infusie proces van de bloemen

Naast de bloem van de amaranten bestaat de zeep ook uit Shea Butter uit Ghana en een bijzondere olijfolie uit Spanje. Een echte treat voor zowel onze mooie aarde als jouw huid dus!

En kijk goed om je heen bij Vaeshartelt. Op diverse plekken zijn de amaranten gebruikt als versiering! Wil jij ook mooie amaranten van Vaeshartelt? Ze zijn te koop in onze Lobby:

  • Kleine bloem = €1
  • Grote bloem = €2
  • Amaranten zeep 150ml = €7,95
  • Amaranten zeep 500ml = €19,95
Back to top

© Vaeshartelt – DisclaimerPrivacyAanvullende informatie

?